لایه برداری پوست

لایه برداری پوست به معنای برداشتن لایه سطحی و نازک از روی پوست می باشد. با انجام این کار سلول های مرده پوست مانند لکه های قهوه ای روی پوست، جای جوش و… از بین می رود و همین کار سبب شفاف شدن پوست می شود و مانع کدر شدن و زبری پوست می شود.

مزایای لایه برداری پوست

لایه برداری می تواند فوایدی برای پوست داشته باشد با وجود آلودگی های محیطی که امروزه وجود دارد آسیب پذیری پوست به مرور زمان بیشتر می شود و نیاز است که محافظت بیشتری از پوست در مقابل خطرات محیطی از جمله آلودگی هوا، اشعه فرابنفش خورشید و … شود. از عوارض اشعه فرابنفش خورشید این است که می تواند باعث بوجود آمدن لکه های قهوه ای روی پوست، کک و مک و… شود. فرد دارای جوش های سرسیاه و سرسفید باشد، دارای لکه های قهوه ای و کک و مک باشد، دارای مشکلات پوستی ناشی از نور خورشید مانند خط و خطوط ایجاد شده برروی پوست صورت باشد، همچنین برای جای جوش هم قابل استفاده است.

انواع مختلف لایه برداری پوست

لایه برداری مکانیکی: توسط وسیله ی الکترو مکانیکی خاصی، پوست ساییده می شود و برای اسکارهای ناشی از آکنه به کار می رود.
لایه برداری لیزری که در ۲ نوع می باشد:۱- لیزر دی اکسید کربن و ۲- لیزر اربیم یاگ
لایه برداری شیمیایی: در این روش هدف، برداشتن کامل آثار جای جوش و انواع لک های پوستی می باشد.

لایه برداری پوست

نکته هایی درباره کرم های لایه بردار

بهتر است برای استفاده از کرم های لایه بردار حتما با پزشک خود مشورت کنید. برخی از این کرم های لایه برداری پوست ترکیبات فنول دارند که می تواند عواقبی داشته باشد پس باید تحت نظر پزشک استفاده شود. همچنین استفاده نابجا و نادرست از کرم های لایه بردار می تواند باعث بروز مشکلات پوستی از قبیل التهابات پوستی، کک و مک و… شود.

با مکمل های مناسب پوست آشنا شوید: قرص درموسیس آنتی ایج ویواتیون

عوارض لایه برداری پوست

این کار چون چربی پوست را ازبین می برد باعث خشک شدن پوست می شود و حتما باید با مشورت پزشک انجام شود. لایه برداری می تواند منجر به تیره شدن پوست شود. می تواند باعث بروز تبخال شود.
 

افرادی که نباید از لایه برداری پوست استفاده کنند

افرادی که مدام تبخال می زنند. افرادی که شدیدا پوست حساسی دارند. افرادی که دارای پوست تیره ای هستند و کسانی که به بیماری وسواس و مشکلاتی از این قبیل مبتلا هستند.