کاهش درد پریودی

درد پریودی از مشکلاتی است که بسیاری از خانم ها را به ستوه آورده است. راهکارهایی برای کاهش درد پریودی وجود دارد.وقتی به دوران بلوغ می رسیم، عادت ماهانه را تجربه می کنیم. در این دوران اتفاقات زیادی می افتد که قابل پیش بینی و تحت کنترل نیست. مثلا نمی دانیم که برای اولین بار چه زمانی پریود می شویم و یا چه روزی از هفته این حالت را تجربه می کنیم. اما یک خبر خوب. با انجام برخی نکات می توان این دوران را بخوبی تحت کنترل درآورد و به حس خوبی رسید. بجای احساس خستگی یا بی حالی می توانید این دوران را بخوبی پشت سر بگذرانید، پر انرژی باشید و تمام طول هفته را از حس خوبی برخوردار شوید. از همین رو با رعایت برخی نکات می توانید حس خوبی را از این دوران تجربه کنید.

 

راه های کاهش درد پریودی

1- ورزش سبک در زمان پریود

ورزش های آسان مثل تمرینات کششی، یوگا، پیاده روی یا شنا می تواند جریان خون را افزایش دهد و میزان دل درد را کمتر کند. نشستن می تواند وضعیت شما را بدتر کند بنابراین ورزش کردن اهمیت بسزایی دارد. رقص با دوستان یا به تنهایی در خانه، روش مطلوبی برای بالابردن روحیه و حفظ حرکات است.

2- استفاده از کیسه آب گرم در زمان پریود

قراردادن کیسه آب گرم روی شکم باعث کاهش درد پریودی می شود. بخصوص وقتی که دل درد بشدت شما را آزار می دهد. این روش می تواند عضلات شکم را تسکین دهد، دردهای بدن را کمتر کند و دل درد را به حداقل برساند.

3- خواب کافی در زمان پریود

نوجوانان در دوران قاعدگی به 8 تا 9 ساعت خواب نیاز دارند. بنابراین خواب کافی می تواند حس خوبی را به آنها بدهد.

4- یادداشت کردن زمان پریود

وقتی به دوران پریود نزدیک می شوید، خود را برای این دوران آماده کنید. از همین رو تاریخ قاعدگی را در تقویم یادداشت کنید و زمان شروع و اتمام آن را علامت بزنید. میزان و شدت خونریزی، حالاتی که قبل و در طول قاعدگی و یا بعد از آن تجربه کرده اید را یادداشت کنید. بعد از چند ماه می توانید به یک الگو برسید و خود را برای پریودهای بعدی آماده کنید.

5- استفاده از نوار بهداشتی استاندارد هنگام ورزش

نوارهای استاندارد و مناسب می تواند محافظ خوبی برای شما باشد و حس خوب و آرام بخشی را به شما بدهد. در نزدیک پریودی از نوارهای کوچک و نازک استفاده کنید اما نوار بهداشتی محافظ خوبی در دوران قاعدگی است که امروزه بگونه ای ساخته شده که امکان فعالیت و ورزش را فراهم می کند. اگر فردی فعال و پرتحرک هستید، از تامپون استفاده کنید. برای حفظ بهداشت دستگاه تناسلی، نوارهای کم جذب استفاده کنید و هر 4 تا 8 ساعت نوار را تعویض کنید. بیشتر زنان از نوارهای مختلف استفاده می کنند تا بتوانند به گزینه مناسب دست یابند. بنابراین با رعایت این نکات می توانید در دوران قاعدگی نیز به فعالیت و ورزش بپردازید و این دوران را با انرژی، شادی و لذت پشت سر بگذرانید.

کاهش درد پریودی

برای کاهش درد پریودی چه بخوریم؟

برای کاهش درد پریودی مهم است که از چه مواد غذایی استفاده کنیم یا از چه مواد غذایی اجتناب شود.

6- میوه و سبزی بخورید

برای کاهش درد پریودی بیشتر از میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید و باید حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات مصرف کنید. وقتی غذای مناسب و کافی را در این دوران مصرف می کنید، همه چیز تغییر خواهد کرد. از مصرف غذاهایی که علایم پریودی را بدتر می کند مثل غذاهای آماده، شکلات و خوراکی های شور اجتناب کنید. بهترین گزینه برای میان وعده، هویج با حمص، سیب با کره بادام زمینی یا اسموتی ها می باشد. به علاوه میوه ها و سبزیجات حاوی مقدار زیادی آب هستند که مصرف آنها می تواند آب بدن را تامین کند و ضمنا نوعی میان وعده محسوب می شوند.

با مکمل های مناسب درمان درد پریود آشنا شویم: سافت ژل مولتی فور هر ویتالی تون

7- نوشیدن آب در زمان پریود

ممکن است عجیب به نظر برسد اما شما در دوران قاعدگی نیاز به نوشیدن آب بیشتری دارید. هرچه آب بیشتری بنوشید، آب موجود در بدن و خونریزی ها از بدن براحتی دفع می شود. بنابراین 8 تا 10 لیوان آب یا مایعاتی مثل آب میوه یا شیر را در طول روز بنوشید. اگر شما دایما بیرون از منزل هستید، یک بطری آب را همیشه با خود داشته باشید که این کار به حفظ آب در بدن کمک می کند.

8- کافئین در زمان پریود

کافئین می تواند موجب درد و نفخ شکم می شود بنابراین بهتر است برای کاهش درد پریودی مصرف این ماده را در رژیم غذاییتان کمتر کنید. کافئین نه تنها در قهوه و چای بلکه در نوشیدنی های گازدار و شکلات نیز وجود دارد. بجای مصرف کافئین از زنجبیل، چای گیاهی و چای سرد گیاهی و یا آب معمولی استفاده کنید. اگر عاشق شکلات هستید و هوس شکلات می کنید، یک تکه کوچک از شکلات تلخ را بجای شکلات های بزرگ و شیرین استفاده کنید.

دیدگاه و نظرات

ناشناس
سلام من ۸۰ روزه که پریود نمیشم چیکار کنم
پوراطب گستر
با سلام باید به متخصص زنان مراجعه کنید.
ارزو
اگ نیاز باشه برم دکتر زنان پس شما اینجا چکاره این اینجا همه میان راهنمایی کنین وگرنه خودمون میدونیم باید بریم دکتر زنان یا اینکه چ ورزشهایی برامون خوبه....پس. یا سایتو جمع کنید یا مشاوره درست بدین وقتی همچین چیزی گذاشتین
پوراطب گستر
با سلام و احترام این سایت، سایت شرکت دارویی است و مشاوران ما در حوزه تغذیه و مکمل های غذایی کار می کنند. لذا ما اطلاعی از بیماری های زنانه و درمان آنها نداریم و نمی توانیم پاسخ سوالاتی را که اطلاعی از آنها نداریم را بدهیم و باعث گمراه شدن مردم شویم. بنابراین توصیه ما مراجعه به پزشک است. این مقاله نیز جهت آشنایی و کمک به افرادی است که مشکلات دردهای زنانه دارند.
ناشناس
سلام خسته نباشید من دوساله که پریود میشم 16سالمه همنکامی که پریود هستم مث سگ ب همه گیر میدم حتی با دیگران دعوا هم میکنم اما بعد از پریودی هیچ کدوم یادم نمیاد و ب کل فراموش میکنم چیکار کنم؟ و قبل از اینکه پریود بشم هم کمرم درد میگیره هم زیره دلم و سر درد میگرم مدام چشمام سیاهی میره سینمم درد میگیره اینا طبیعیه؟
پوراطب گستر
با سلام بهتر است با متخصص زنان صحبت کنید.
ناشناس
سلام من پریودی نامنظمی دارم چهار روز میفته عقب گاهی وقتا هم هفت روز جلو عقب میکنه چیکار کنم؟
پوراطب گستر
با سلام بهتر است به متخصص زنان مراجعه کنید.
ناشناس
سلام من ۱۵ سالمه و دو ساله پریود میشم و وقتی پریود میشم کمرم خیلی درد میکنه و حالت تهوع هم دارم چی کار کنم دردش کمتر شه؟
پوراطب گستر
با سلام می توانید از مکمل های حاوی گل مغربی مانند وومیناویت ویواتیون برای کاهش علائم قاعدگی استفاده کنید.

ارسال دیدگاه جدید